Skeetendo

’Cause all games were better on the GBC

You are not logged in.

#1 2012-10-06 21:59:00

y0r124
Member
From: Anywhere.
Registered: 2012-09-12
Post 69/331
Website

Whoa the gym duplicated.

I dont know if it already answered or not, but i'd like to ask here.
My map got a bug, exactly its on route 32+Violet

,the bug like triggered when Im go out from Ruins of alph east gate and then go east, A strange gym appear along with some missing tiles, but the missing tiles dissapeared when I press Start, but the gym didnt.
What happen with this?


my FB

Lurking somewhere here...

Offline

#2 2012-10-06 22:11:21

Vitharix
Member
Registered: 2011-12-29
Post 70/396

Re: Whoa the gym duplicated.

y0r124 wrote:

the bug like triggered when Im go out from Ruins of alph east gate and then go east, A strange gym appear along with some missing tiles, but the missing tiles dissapeared when I press Start, but the gym didnt.
What happen with this?

Did you edit the map connection data at all?

Offline

#3 2012-10-06 22:14:42

y0r124
Member
From: Anywhere.
Registered: 2012-09-12
Post 72/331
Website

Re: Whoa the gym duplicated.

Nope I didnt, I only edit Map, no map data edited


my FB

Lurking somewhere here...

Offline

#4 2012-10-06 22:44:52

Vitharix
Member
Registered: 2011-12-29
Post 74/396

Re: Whoa the gym duplicated.

y0r124 wrote:

Nope I didnt, I only edit Map, no map data edited

Can you post a screen of it?
Also, did you edit the map at all? did you move the Routegate from the Ruins of Alph to Violet City?

Offline

#5 2012-10-06 22:48:13

y0r124
Member
From: Anywhere.
Registered: 2012-09-12
Post 77/331
Website

Re: Whoa the gym duplicated.

Nope, I wont move the route gate. And exactly ,the bug occurs after enter warp to route 32 from inside east route gate RoA


I cant post Screenshot now, cause Im on Phone


my FB

Lurking somewhere here...

Offline

#6 2012-10-06 22:54:26

Vitharix
Member
Registered: 2011-12-29
Post 75/396

Re: Whoa the gym duplicated.

y0r124 wrote:

Nope, I wont move the route gate. And exactly ,the bug occurs after enter warp to route 32 from inside east route gate RoA

Unfortunately I cannot help very much, I am also on a phone. But with that information, it makes me think something with the map connection data. That is the only thing I can think of that would make something like that happen, apart from some very specific bytes being changed. What program did you use, GoldMap or Johtomap?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB